Crazi Taxi, një nga lojërat më të famshme të kompanisë SEGA, mund të shkarkohet tani falas në App Store. Për ato që nuk e njohin, Crazy Taxi është një lojë mjaft argëtuese ku duhet të ngisni një makinë taksi në një qytet imagjinar, duke shoqëruar persona që kërkojnë një udhëtim dhe të mblidhni sa më shumë bileta që të mundeni gjatë udhëtimit tuaj.

Do ju shoqërojnë gjatë udhëtimit këngë si “All I Want” dhe “Way Down The Line” të grupit The Offspring. Mos guxoni të vonoheni asnjë sekondë sepse mund të shihni se sa të "sjellshëm" janë personat që ju po shoqëroni.

Crazy Taxi është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment