Falë aplikacionit Mobile Web Recorder mund të regjistroni aplikacionet dhe faqet web direkt në iPhone pa patur nevojë të përdorni një kompjuter ose ndonjë tweak nga Cydia. Mobile Web Recorder është një aplikacion i realizuar nga kompania Flowboard dhe lejon regjistrimin e çdo veprimi në iPhone duke shfrytëzuar ReplayKit.

Natyrisht një aplikacion mjaft interesant, sidomos për zhvilluesit dhe testuesit e programeve, pasi shfrytëzon një framework të realizuar enkas. Nuk kërkon Jailbreak apo përdorimin e një kompjuteri. Nëse jeni të interesuar, aplikacioni peshon vetëm 2MB dhe kushton 1,99€. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment