Sipas zërave më të fundit në rrjet, iPhone i ardhshëm do të ketë shumë risi përsa i përket dizajnit dhe funksioneve, fakt i cili do të ndikojë direkt në çmimin final të produktit. Mendohet se, dhe pse çmimi do të jetë më i lartë se çdo produkt tjetër, iPhone 8 do të rrisë ndjeshëm kuotat në bursën ndërkombëtare.

Janë pikërisht detajet të cilat do ta bëjnë iPhone 8 produktin më të shtrenjtë në treg, ku këtu mund të përmendim integrimin e ekranit pa butonin Home fizik, teknologjinë Virtual Reality dhe memorien që do të nisë nga 128 GB. Gjithashtu Apple ka zgjedhur të përdorë materialet më të mira në treg.

Pritet që versioni me 128GB të kushtojë 999$ dhe ai me 256GB do të kushtoj 1099$. Nëse konvertojmë këto çmime për Europë, ato pritet të jenë 1200€ për versionin 128GB dhe mbi 1300€ versioni me 128GB. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment