Një ekpert i sigurisë ka premtuar se përdoruesit iOS do të kenë mundësinë të bëjnë Jailbreak për iOS 10.3.1 shumë shpejt, megjithëse kërkon akoma edhe pak kohë për realizimin e një programi. Beteja midis Apple dhe komunitetit Jailbreak luhet tek përditësimet e iOS, me Apple që kohët e fundit ka patur shumë sukses. Për momentin, versioni i fundit iOS 10.3.2 ka mbyllur 8 exploit që mund të shfrytëzoheshin për të kryer Jailbreak.


Duke u bazuar tek dekratat e fundit të ekspertit Adam Donenfeld, iOS 10.3.1 mund të bëhet Jailbreak.  Megjithatë ai deklaron se mund të duhet edhe më shumë se një muaj përpara lëshimit të një programi të plotë për të gjithë përdoruesit. Jailbreak për iOS 10.3.1 mund të bëhet edhe në iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment