Facebook ka njoftuar se Instant Games në Messenger kanë dalur nga faza beta dhe janë tani të disponueshme për të gjithë përdoruesit. Instant Games janë disa lojëra që mund t'i luani në Facebook Messenger. Deri dje, këto lojëra ishin të disponueshme vetëm për disa përdorues të përzgjedhur, por tani platforma është hapur në të gjithë botën.

Për momentin janë të disponueshme rreth 50 lojëra dhe të tjera do të vijnë gjatë muajve të ardhshëm falë edhe bashkëpunimit të Facebook me Zynga. Nga lojërat e disponueshme kemi:

 • PAC-MAN (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.)
 • Galaga (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.)
 • ARKANOID (TAITO CORPORATION)
 • SPACE INVADERS (TAITO CORPORATION)
 • TRACK & FIELD 100M (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.)
 • Words with Friends: Frenzy (Zynga)
 • Shuffle Cats Mini (King)
 • EverWing (Blackstorm)
 • Hex (FRVR)
 • Endless Lake (Spilgames)
 • Templar 2048 (Vonvon)
 • The Tribez: Puzzle Rush (Game Insight)
 • 2020 Connect (Softgames)
 • Puzzle Bobble (TAITO CORPORATION / Blackstorm)
 • Zookeeper (Kiteretsu)
 • Brick Pop (Gamee)
 • Wordalot Express (MAG Interactive)

Mund të luani me këdo dhe të konkuroni në rënditjet botërore. Mund t'i sugjeroni shokëve tuaj një lojë dhe ta sfidoni. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment