Apple sapo ka lëshuar zyrtarisht iOS 10.3.2 për të gjithë. Bëhet fjalë për një përditësim që korrigjon problemet e iOS 10.3 dhe përmirëson performancën e iPhone, iPad dhe iPod touch. Tani të gjithë përdoruesit iOS mund të shkrkojnë këtë version direkt nga pajisja e tyre ose nga kompjuteri nëpërmjet iTunes.

Përditësimi me anë të funksionit OTA peshon rreth 200 MB në iPhone 7. Ndër risitë që sjell iOS 10.3.2 mund të sinjalizojmë vetëm disa korrigjime të vogla dhe bug fix, por asgjë interesante për sa i përket funksioneve. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment