Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Turbo Wheels, nga 0.89€, falas. /iPhone
Turbo Wheels është një lojë në të cilën ju do të bëheni kampion duke drejtuar mini makinat të cilat nuk dinë të frenojnë. Kini kujdes sepse kundërshtarët do të bëjnë të pamundurën për t'ju eleminuar nga loja.


- Dramatic Black & White, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Nëse jeni të apasionuar pas fotografisë dhe po kërkoni një program që të aplikojë efekte në fotot personale, atëherë Dramatic Black & White është programi që ju lejon të aplikoni efektet e dëshiruara, në mënyrë mjaft të thjeshtë dhe intuitive. Sot munda ta shkarkoni falas.


Splish Splash Color Background Pro, nga 4.49, falas. /iPhone, iPad
Ky program do t'ju ofrojë mundësinë krijoni sfonde abstrakte për iPhone ose iPad duke kombinuar gjyrat dhe efektet grafike të cilat i ofron vetë programi. Në qoftë se jeni të apasionuar pas fotografisë ja vlen ta provoni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment