Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Infinity Dungeon Evolution, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Infinity Dungeon është një lojë që i përket kategorisë RPG (Role Playing Game) në të cilën ju do të ndihmoni personazhin e lojës të luftojë në shpellat pa fund, kundra dragojve që duan ta ndalojnë atë me të gjitha mënyrat. Gjithashtu loja mund të luhet edhe online me miqtë tuaj.


Photo Slideshow Director Pro, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ky program na lejon të krijojmë slideshow me fotot që kemi në iPhone. Mund të krijojmë albume për ti karikuar në Facebook ose në Twitter në mënyrë shumë të thjeshtë. Për më tepër mund të modifikojmë edhe dimensionet e fotove. Ja vlen ta provoni këtë program në iPhone-in tuaj.


InstaWeb: Web to PDF Converter, nga 1.89€, falas. /iPhone, iPad
InstaWeb është një program mjaft i dobishëm nëpërmjet të cilit mund të ruani në formatin PDF, çdo faqe web që visitoni në programin Safari. Gjatë ruajtjes ai do të pastrojë faqen nga elementët e padëshiruar, si rreklamat. Ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment