Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- NoLocation: Remove Exif Data, nga 1.79€, falas. /iPhone
NoLocation është një program i cili do të fshijë nga fotot tuaj të dhënat për vëndndodhjen ku ato janë bërë. Çdo foto dixhitale ruan informacione në lidhje me vëndin ato janë krijuar dhe nëse dëshironi që ato të mos jenë publike ku i postoni në rrjetet sociale, atëherë ky është programi që bën të mundur fshirje e koordinatave.


Dinosaur Assassin Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone
Dinosaur Assassin është një lojë ku ju duhet të luani në rolin e një eksploratori i cili është dërguar në polin e veriut për të eksploruar epokën e dinosaurve por do të gjëndet duke shpërtuar veten e tij nga sulmi i tyre. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Stopwatch+, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Stopwatch+ është një program që sjell funksionin e kronometrit në iOS. Programi është mjaft i thjeshtë për tu përdorur dhe sigurisht ja vlen ta keni në iDevice-in tuaj.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment