Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Dinosaur Safari Pro, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Dinosaur Safari Pro është një lojë e cila ambjentohet grafikisht në epokën e pre historisë, ku ju do të keni mundësi të zbuloni të gjitha kafshët e asaj epoke dhe karakteristikat e tyre. Sot këtë lojë mund ta merrni falas.


- Time Note, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Time Note është një program i cili ju lejon të mbani shënime të cilat përfaqësojnë evente që do të keni në të ardhmen. Gjithçka do t'ju shfaqet në mënyrë mjaft elegante dhe intuitive ku po ashtu do të jetë edhe mënyra se si menaxhoni shënimet.


- Cameraxis, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Cameraxis është një program i cili ju ofron mundësinë e modifikimi të fotove duke i aplikuar atyre efekte grafike mjaft të bukura. Gjithashtu ai ju jep mundësinë të aplikoni mbi foto edhe tekst të personalizuar. Ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment