Midis risive të Android O do të ketë edhe një grafikë të re për emoji, që do të jetë më të ngjashme me ato të iOS. Me Android O, Google do të ndryshojë pamjen e tyre që aktualisht kanë një formë "blob" të prerë në pjesën e poshte.

Tani do të kenë një formë të rrumbullakët, shumë të ngjashme me emojit e iOS 10 dhe të platformave të tjera. Gjithashtu, në Android O do të integrohen të gjitha të rejat e Emoji 5.0. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment