Samsung ka prezantuar përpara pak ditësh dy modelet e reja Galaxy S8 dhe S8+. Midis risive është edhe njohja e fytyrës për të zhbllokuar me shpejtësi pajisjen, funksion që nga videot e para të publikuara në rrjet, duket se funksionon mirë. Por si metodë, a është aq e sigurtë siç thuhet?

Sensori i syrit ka tërhequr shumë vëmendjen e përdoruesve, duke qenë se është një alternativë mjaft e vlefshme e gjurmëve të gishtërinjve. Prodhuesit më të mëdhenj të telefonave janë përqëndruar kryesisht tek siguria dhe privacy. Samsung bën pjesë në këtë kategori, por me sa duket sistemi për njohjen e fytyrës prezanton disa mangësi shumë të rënda.

Në fakt, nëse përdorim një foto të thjeshtë të pronarit të telefonit, mund të zhbllokojmë një Galaxy S8 pa asnjë lloj problemi. Ja videoja që e dëshmon këtë:

0 komente:

Post a Comment