Duke u munduar të tërheqë sa më shumë përdorues të Snapchat, Facebook ka vendos të shtojë funksionin "Stories" kudo, në Instagram, Messenger e deri tek aplikacioni kryesor ku ky shërbim duket se nuk i pëlqen askuj. Në aplikacionin Facebook jeni të detyruar t'i shikoni ato, dhe e vetmja mënyrë për t'i eliminuar është të instaloni një tweak nga Cydia.

Nëse keni një iPhone jailbroken, për të eliminuar Stories nga aplikacioni Facebook nuk duhet të bëni asgjë tjetër veçse të instaloni një tweak që quhet NoMoreStories nga Cydia. Programi është shumë i lehtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, duke qenë se mjafton ta instaloni dhe çdo gjë do të kryhet automatikisht

Natyrisht, për të instaluar këtë tweak duket të keni bërë më përpara Jailbreak. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment