Në rradhë të parë ia vlen të theksojmë se Apple ka arritur të krijojë produkte intuitive, nëpërmjet të cilave ka pasur rezultate të mira me një sforco të vogël dhe pak angazhim. E dyta që duhet të dimë është se aplikacioni është i disponueshëm në App Store dhe është falas duke filluar nga 7 prilli. 

E treta është se na jep mundësinë të krijojmë video, si në iPhone dhe në iPad, duke kombinuar foto dhe video dhe duke luajtur me një gamë të gjerë efektesh vizive shtesë, disa prej të cilave vërtetë të veçanta, si titujt që krijohen direkt duke zgjedhur funksionin e duke regjistruar videon për të cilën flasim.

Gjithashtu ka filtra, grafika, emoticon dhe muzikë.  Në momentin që përfundoni videon mund ta ruani apo t'ia dërgoni dikujt, apo ta ngarkoni direkt në rrjetet kryesore sociale si Instagram, Facebook apo YouTube. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment