Apple ka vendosur t'i bëjë falas për të gjithë përdoruesit aplikacionet e saj më të famshme si: iMovie, Garageband, Pages, Numbers dhe Keynote në iOS dhe macOS. Deri para pak ditësh, këta aplikacione ishin falas vetëm për përdoruesit që blinin një iPhone të ri ose një kompjuter të ri Mac.

Ja një link për t'i shkarkuar ato falas:
  • Pages macOS [Link]
  • Keynote macOS [Link]
  • Numbers macOS [Link]
  • GarageBand macOS – [Link]
  • iMovie macOS – [Link]
  • Pages iOS – [Link]
  • Keynote iOS – [Link]
  • Numbers iOS – [Link]
  • GarageBand iOS – [Link]
  • iMovie iOS – [Link]

0 komente:

Post a Comment