Falë përditësimit të fundit të Viber, tani mund të shikoni videot e Youtube direkt në chat. Viber është një aplikacion i kompletuar që ofron shbëmbimin e mesazheve dhe telefonata Voip, çdo gjë duke shfrytëzuar internetin dhe pa asnjë lloj kostoje shtesë.

Me këtë përditësim mund të shikoni videot e Youtube në chat edhe me një dritare të reduktuar ndërsa kryeni veprime të tjera. Gjithashtu, tani mund të shikoni se kur kontaktet tuaj janë futur për herë të fundit në Viber. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment