Gameloft ka publikuar në App Store një lojë të re që quhet Gangstar New Orleans, dhe frymëzohet shumë nga GTA. Qëllimi i lojës? Të bëheni një legjendë e krimit. Do të keni në dispozicion me qindra automjete, një arsenal armësh dhe do të jeni krejtësisht të lirë të bridhni në New Orleans për t'u bërë një kriminel i vërtetë.

Banda të ndryshme, policë të korruptuar dhe magjistar sillen nëpër rrugët e qytetit. Ndërsa ju jeni një kriminel shumë i veçantë. Duhet të kryeni misionin tuaj dhe ta transformoni New Orleans në kryeqytetin e krimit... me çdo mjet që keni në dispozicion.


Gangstar New Orleans është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. Peshon 822MB. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment