Miqtë tanë të EaseUS vijnë edhe këtë vit me një ofertë speciale me rastin e Pashkëve, një promocion që do të nisë më 12 Prill dhe do të zgjasë deri më 19 Prill, dhe lexuesit e faqes tonë mund të marrin pjesë në tre fushata promocionale gjatë kësaj periudhe kohore.

EaseUS MobiSaver është programi ideal për rekuperimin e materialeve të humbura në iPhone, iPad dhe iPod touch. Është shumë i thjeshtë për t'u përdorur dhe i plotë: mund të rekuperoni kontaktet, mesazhe, foto, video ose çdo material tjetër të fshirë pa dashje nga një pajisje iOS, nga ndonjë përditësim ose dëmtim i pajisjes. Por le të ndalemi pak tek promocioni.

Fushata nr 1: Kërkoni kode falas për produktet EaseUS, kupona dhe gift card me vlerën $5 (Që do ta merrni me PayPal). Produktet e përfshira në këtë ofertë janë: EaseUS EverySync Pro, EaseUS MobiSaver për iPhone Pro, EaseUS MobiSaver për Android Pro, EaseUS Data Recovery Wizard për Windows Pro, EaseUS Todo PCTrans Pro.

Fushata nr 2: Liçenca për produktet më të mira të EaseUS me një çmim super të ulët.

Fushata nr 3: Postoni një screenshot të versionit të fundit të EaseUS Data Recovery Wizard dhe 10 fituesit do të marrin seicili një gift card me vlerën $20 nëpërmjet PayPal. Përzgjedhja do të jetë e rastësishme.

Vizitoni faqen zyrtare të fushatës: http://www.easeus.com/campaign/easter-2017.html

0 komente:

Post a Comment