Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën Toca Life: School.

Toca Life: School prezanton pesë vende për të treguar histori shkollore: dilni në parkun e lojërave dhe stërvitni një skuadër basketbolli, bëni një eksperiment shkencor në klasë. Të gjithë personazhet, dhe çdo gjë që ata posedojnë, mund të spostohen me thejshtësi nga një vend në tjetrin.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Toca Life: School do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment