Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën Cut the Rope Magic.

Cut the rope është një lojë me temë kuick ku detyra juaj është të prisni litarët në mënyrë që personazhi i lojë të ushqehet me karamele. Duhet të prisni litarin me sa më pak lëvizje dhe në mënyrë që të kapni sa më shumë pikë përpara se të prisni litarin e karameleve.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Cut the Rope Magic do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment