Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur aplikacionin Lily.

Lily ofron mundësinë për të krijuar muzikë direkt nga iPhone, në mënyrë të thjeshtë dhe shumë argëtuese. Mund të krijohen loop dhe melodi të ndryshme, me një pamje grafike që mund të përdoret edhe nga më të vegjlit. Të gjitha kompozimet mund të shpëtohen dhe të ndahen me miqtë.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Lily do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment