Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Pool Break 3D, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pool Break është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të luani bilardo në disa stile të ndryshme  dhe të sfidoni kundershtarë mjaft profesionistë. Përveç kësaj loja ka një grafikë në 3D dhe mjaft të bukur. Ja vlen ta keni në iPhone ose iPad-in tuaj.


Translate 2 for Safari, nga 4.99€, falas. /iPhone, iPad
Translate 2 for Safari është një program i cili integrohet me browser-in Safari të iOS dhe do t'ju ofrojë funksionin e përkthimit dhe leximit me audio të një faqe interneti. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Toca Life: School, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Toca Life është një lojë mjaft e bukur për fëmijë ku ato do të mësojnë të socializohen në ambjentet e shkollës së re që sapo kanë nisur. Nëpërmjet lojërave të ndryshme ato do të mësojnë se si të qëndrojnë në klasë apo të luajnë në orët e aktivitetit fizik. Ja vlen ta merrni


Rune Gems Deluxe, nga 2.69€, falas. /iPhone, iPad
Rune Gems është një lojë ku duhet të gjeni dy objekte  ose më shumë me të njëjtën figurë për të shktatërruar murin që është ndërtuar me ato. Mund të ruani pikët në Game Center dhe ti krahasoni me miqtë tuaj. Kini kujdes sepse duhet të jeni të shpejtë në qoftë se doni të klasifikoheni të parët. Ja vlen ta keni në iPhone ose iPad.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment