Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Owen's Odyssey, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Owen's Odyssey është një lojë me aventurë ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojë të mbijetojë në një botë plot rreziqe. Pasi ai i ka shpëtuar një katastrofe duke u fshehur nën tokë, aty gjëndet përballë krijesave të frikshme dhe llavës që nuk janë aspak miqësor me atë. Ju duhet ta ndihmoni të shpëtojë nga këto rreziqe.


Night Sky 4, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Night Sky 4 është një program i cili na jep mundësinë të kemi në iDevice një guidë në qiellin e natës. Programi do të tregojë të gjitha kombinimet e yjeve duke lëvizu iDevice në drejtim të qiellint. Në qoftë se jeni të apasionuar mbas astronomisë, atëherë ja vlen ta provoni programin në fjalë.


MiniSynth 2, nga 0.89€, falas. /iPhone
MiniSynth është një program mjaft profesional që i dedikohet të gjithë ju që jeni të apasionuar mbas muzikës. Në fakt programi shfrytëzon aftësinë e proçesorit të iPhone për të përpunuar sinjalin si një DSP (Digital Signal Processor). Kjo do të thotë që sinjali përpunohet direkt nga proçesori dhe jo nëpërmjet tingujve të kampionuar.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment