Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Cut the rope: Magic, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Cut the rope është një lojë me temë kuick ku detyra juaj është të prisni litarët në mënyrë që personazhi i lojë të ushqehet me karamele. Duhet të prisni litarin me sa më pak lëvizje dhe në mënyrë që të kapni sa më shumë pikë përpara se të prisni litarin e karameleve. Sot kjo lojë mund të shkarkohet falas.


Chain Breaker, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Chain Breaker është një lojë mjaft e bukur në të cilën duhet të thyeni zinxhirët për tu arratisur sa më larg nga vëndi ku ju mbajnë të mbyllur. Kini kujdes sepse nuk do të jetë një detyrë e lehtë edhe gjatë rrugës do të gjeni shumë vështirësi.


- iMovie, nga 4.49€, falas. /iPhone, iPad
iMovie është programi zyrëtar i Apple për të menaxhuar filmimet. Nëpërmjet tij ju mund të krijoni video me të vërtetë fantastike duke i aplikuar shumë efekte grafike dhe më pas mund ti publikoni ato direkt në rrjetet sociale si Facebook apo Twitter.


- Garage Band, nga 4.49€, falas. /iPhone, iPad
Garage Band vjen falas për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas muzikës. Ai është programi zyrëtar i Apple për krijimin dhe modifikimin e pjesëve muzikore ku me pak fantazi mund të krjoni melodi dhe jo vetëm. Ja vlen ta merrni!.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment