Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Desire, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Desire është një lojë inovative ku ju do të ndihmoni një djalë të eksplorojë botën e tij të errët ku diellin nuk lind kurrë. Duhet të zbuloni të gjitha sekretet për të sjellë diellin përsëri në botën ku ai jeton.


Instant Sketch Pro, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Instant Sketch është një program i cili ju jep mundësinë të krijoni foto sketch të bazuar në një foto të marrë nga fotokamera e iDevice. Programi është mjaft i thjeshtë për tu përdorur dhe sot ju mund ta shkarkoni falas atë.


- Geekbench 4,  nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Geekbench 4 është një program i cili ju jep mundësinë të testoni shpejtësinë e iDevice. Programi do të testojë çdo komponent hardware duke aplikuar algoritme të ndryshme, dhe në bazë të rrezultatit, ai do t'ju tregojë pikët maksimale. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment