Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Smart Pdf Scanner: Scan Documents, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Smart Pdf Scanner është një program profersional për skanimin e dokumentave edhe konvertimin e tyre në formatin PDF. Pasi ti keni skanuar ato mund ti dërgoni nëpërmjet email tek personat që dëshironi. Ja vlen ta keni këtë program.


Dark Arcana: The Carnival, nga 0.89€, fala. /iPhone, iPad
Dark Arcana është një lojë me temë kuic ku ju duhet të ndihmoni qytetin ku banoni të shpëtojë nga një vrasës i pamëshirshëm, që ka ardhur së fundmi aty. Kini kujdes sepse nuk do të jetë e lehtë të arrini tek objektivi para se ai të vrasë njerëz të tjerë.


VeryPDF, PDF to Word, nga 5.79€, falas. /iPhone,iPad
VeryPDF është një program mjaft profesional i cili ju jep mundësinë të konvertoni një dokument në format PDF, tek formati Word, në mënyrë që të modifikoni përmbajtjen. Nëse jeni një person i cili shkruan shpesh dokumenta, atëher ja vlen ta keni këtë program në iDevice-in tuaj.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment