Faqja japoneze Macotakara sjell detaje të reja rreth modelit të ardhshëm të Apple, duke u nisur nga emri dhe duke vazhduar më tej me karakteristikat më të rëndësishme. Raporti në fjalë shpjegon se Apple po teston disa prototipe për smartphone-in e saj kryesor që pritet të prezantohet në shtator.

Kompania po teston modele, me dhe pa butonin Home, dhe versione iPhone me xham, çeramikë dhe alumin. Gjithashtu Apple po teston një iPhone me ekran LCD TFT dhe OLED. Macotakara zbulon edhe emrin e mundshëm të pajisjes: do të quhet iPhone Edition, dhe do t'i bashkohet modeleve iPhone 7s dhe iPhone 7s Plus dhe do të prezantohen në vjeshtë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment