Është publikuar një video që tregon diferencën midis iOS 10.2.1 dhe iOS 10.3 për sa i përket kohëzgjatjes së baterisë në disa modele të ndryshme iPhone. Testi është realizuar nga iAppleBytes dhe krahason midis tyre një iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 dhe iPhone 6s.

Në këtë test është bërë krahasimi midis iOS 10.3 dhe iOS 10.2.1 me GeekBench. Më poshtë mund të shikoni videon në fjalë për të parë se çfarë ka ndryshuar me baterinë. Me sa duket me iOS 10.3 performancat e baterisë përkeqësohen. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment