Që nga prezantimi i modelit të parë iPhone, Jailbreak dhe Unlock kanë qenë dy proçese mjaft të rëndësishëm për ne përdoruesit shqiptar, për të përdorur iPhone në vendin tonë. Me kalimin e viteve, nëpërmjet Jailbreak kemi arritur të instalojmë tweak dhe programe nga më të ndryshmet që nuk mund t'i gjenim në App Store. Edhe iPhoneAlbania ka qenë mjaft aktive në këtë drejtim.

Por sot gjërat kanë ndryshuar, të bësh jailbreak është bërë gjithmonë e më e vështirë dhe grupet e ndryshme të hakerave nuk arrijnë ta lëshojnë atë në mënyrë të menjëhershme siç ishim mësuar. Apple vazhdon të lëshojë përditësime software duke sjellur funksione të reja që zëvendësojnë më së miri shumë tweak-

Situara e Jailbreak është shumë më e vështirë sot, dhe për këtë arsye dua të kuptojmë se çfarë mendimi kanë lexuesit tanë me anë të këtij sondazhi:

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment