Videot Live streaming në Instagram, nuk do jenë më kalimtare, të paktën për kë i transmeton. Përdoruesit mund t'i ruajnë ato në pajisjen e tyre. Kjo risi e njoftuar nga kompania në pronësi të Facebook në blogun e saj, vjen pak javë pas debutit të funksionit.

Për spektatorët filmimi në streaminge, sapo të përmbyllet apo finalizohet, nuk ka më mundësi rishikimi apo modifikimi. Dhe konservimi i videos i përket ekskluzivisht autorit të transmetimit. Një opsion që sic shpjegon vet Instagram, është menduar për të dhënë mundësinë e moshumbjes së rasteve të vecanta, apo momenteve të rëndësishme të kapur nga telekamera e smartphone.

Funksioni gjithashtu i lejon përdoruesit të ndajnë pjesë të reja të xhirimeve në Instagram në formën e postimeve apo si Storie. Risia është e disponueshme në përditësimin e fundit të aplikacionit të Instagram për iPhone dhe iPad. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment