Sapo ka mbërritur  në App Store një përditësim i rëndësishëm për Super Mario Run, loja Nintendo që i dedikohet personazhit të saj më të famshëm. Me versionin 2.0 të Super Mario Run, përdoruesit mund të luajnë me personazhe të rinj dhe të kompletojnë një nga sfidat Browser për të zhbllokuar botët 1-4 edhe në versionin falas të lojës. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment