Më në fund ka ardhur edhe risia më e rëndësishme për sa i përket zhvilluesve. Tani në App Store, çdo zhvillues mund t'i përgjigjet komenteve të përdoruesve në aplikacionet e tyre. Kjo risi erdhi sëbashku me lëshimin e iOS 10.3 dhe macOS Sierra 10.12.4.

Kur një zhvillues i për përgjigjet një komenti në App Store, përdoruesi që e ka shkruar merr një njoftim në mënyrë që të ketë mundësinë të lexojë përgjigjen. Kjo mund të jetë mjaft e nevojshme për të patur asistencë rreth një problemi të caktuar. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment