Unicode Consortium ka prezantuar 69 emoji të reja për përditësimin e ri që do të lëshohet në qershor, në kohë për t'u integruar me iOS 11. Megjithëse vizatimet që shikoni në këto foto nuk janë ato përfundimtaret, mund të themi me siguri se ndër emojit e reja do të kemi një dinosaur, një sirenë, disa alpinistë, veshje të reja, perime dhe ushqime të ndryshme, njerëz që bëjnë yoga, elf, etj...


Do të ketë edhe disa përditësime të vogla për flamujt kombëtar dhe për disa personazhe, për sa i përket tonalitetit të lëkurës. Këto emoji të reja, si gjithmonë, do të integrohen në përditësimet e ardhshme iOS. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment