Facebook po teston një funksion të ri "City Guides" në aplikacionin zyrtar për iOS. Nëse vizitoni një qytet, ky funksion i sugjeron përdoruesit vendet më interesante për t'u vizituar, eventet në program dhe shumë informacione të tjera. Nuk mungojnë as informacionet me zonat e vizituara nga miqtë.


Aplikacioni ju sugjeron automatikisht një guidë për qytetin që po vizitoni, por ka edhe guida të tjera që mund të konsultohen manualisht. Natyrisht në App Store ka shumë aplikacione që ofrojnë funksione të ngjashme, por sugjerimet e bazuara tek aktivitetet e miqve tuaj e bëjnë këtë risi të Facebook më interesante. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment