Në fillim përflitej se ekrani i iPhone 8 do të ishte OLED i lakuar, gjatë ditëve të fundit thuhej se do të jetë një ekran OLED i sheshtë, ndërsa tani flitet se do të jetë një vijë e mesme: ekrani i iPhone 8 do të jetë pak i lakuar, për t'u kuptuar më mirë, jo sa ai i Samsung Galaxy S7 Edge.

Zgjidhja duket se është adoptuar nga Apple për të evituar komplikacione që vijnë nga veshja prej xhami në stilin e Galaxy S7 Edge. Për këtë arsye informatori i Nikkei mendon se iPhone 8 nuk do të shfrytëzojë plotësisht mundësitë që ofron ekrani OLED.

Gjithashtu, po i njëjti informator konfirmon se dizajni i iPhone 8 nuk është vendosur akoma dhe Apple mund të ndryshojë idenë e projektit përpara nisjes së prodhimit. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment