Loja klasike 1942 e Capcom është tani e disponueshme për iPhone dhe iPad. Të gjithë nostalgjikët mund të shkarkojnë këtë version të përshtatur për pajisjet iOS, i cili nuk është identik me origjinalin, në mënyrë që të duket më mirë në pajisjet touch.

Gameplay ofron një eksperiencë mjaft të mirë loje, ku duhet të përballeni me armiq të ndryshëm. Mund të luani në "classic mode" dhe "casual mode". Nuk mungon edhe rënditja globale dhe objektivat që mund të zhbllokoni gjatë lojës.

Nëse jeni të interesuar, loja është e disponueshme në App Store me çmimin 0,99€. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment