Janë dashur tre vite punë për të kopletuar Apple Park, struktuara madhështore e ideuar nga Steve Jobs, të cilit i është dedikuar edhe një auditor prej 1000 vendesh brenda të cilit do të realizohen konferencat e ardhshme të kompanisë.

Kemi publikuar shpesh progreset e punimeve gjatë këtyre viteve dhe sot po ju sjellim një video të realizuar me një dron nga Duncan Sinfiled, që vazhdon të dokumentojë atë që ndodh brenda kësaj zone një muaj përpara hapjes zyrtare. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment