Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojen Love You To Bits.

Në këtë lojë duhet të kontrolloni Kosmo, një eksplorator hapësinor që është në kërkim të Novas, të fejuarës së tij robot. Të gjitha pjesët e saj shpërndarë nëpër univers pas një aksidenti vdekjeprurës, dhe objektivi juaj do të jetë të ndihmoni Kosmon të mbledhë copat e sajë.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Love You To Bits do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment