Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Love You To Bits, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Love you to bits është një lojë mjaf e bukur me temë aventurë dhe kuic ku ju do ndimoni personazhin e lojë të rikthejë në jetë të dashurën e tij. Ajo është një robot inteligjent e cila është shpërbërë në hapësirë dhe ju duhet të mblidhni të gjitha bit-et dhe ta rindërtoni përsëri. Ja vlen ta merrni këtë lojë pasi është vlerësuar si një nga lojërat më të bukura të vitit 2016.


- Labo Pebble Art, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Një nga lojërat më të bukura për fëmijë vjen në App Store, falas për një periudhë të limituar.  Fëmijët do të mësojnë të krijojnë figura të ndryshme duke lidhur pjesët një nga një. Për më tepër, pasi kanë krijuar personazhin mund të luajnë me të.


- Maze-A-Maze, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Maze-A-Maze është një lojë me temë kuic ku duhet të dilni nga labirinthi ku jeni "burgosur" por vetëm me një numë të caktuar lëvizjesh. Ja vlen ta provoni edhe këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment