Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Flyro, nga 1,79€, falas /iPhone
Një endless game vertikal. Ajo që duhet të bëni është të spostoni një zog të vogël majtas dhe djathtas, për të shmangur pengesat, të mblidhni bonus dhe monedha.


- Flight Unlimited Las Vegas, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Flight Unlimited Las Vegas është një lojë ku ju do të provoni nëpërmjet stimulatorëve, drejtimin e avionëve të cilët fluturojnë mbi qytetin e Las Vegas. Nëse jeni të apasionuar pas avionëve atëherë ne ju këshillojmë ta shkarkoni këtë lojë.


- Vizzywig: Video Editor Movie 2014, nga 19.199, falas. /iPhone, iPad
Vizzywig është një nga programet më profesionale në App Store për modifikimin e video-ve. Për më tepër, mund ti aplikoni ato ndërkohë që filmoni në kohë reale. Ja vlen merrni edhe këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment