Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Never Gone, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Never Gone është një lojë mjaft e bukur e cila ambjentohet në një periudhë ku bota mbizotërohej nga vampirë dhe njerëz. Ju do të përballeni në dy luftime të gjakshme ku gjatë misioneve do të keni mundësinë të përmirësoni aftësitë luftuese. Ja vlen ta merrni këtë lojë.


Transport General, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Transport General është një lojë në të cilën ju duhet të ndërtoni kompaninë tuaj të transportit dhe të bëni të gjitha postimet në qytet edhe jo vetëm. Me përmirësimin e mjeteve ju do të bëheni akoma  më të shpejtë dhe të saktë, por duhet të punoni shumë për të arritur aty. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


aTimeLogger 2, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
aTimeLogger është një program mjaft interesant dhe i dobishëm. Me pak minuta në ditë të harxhuara me këtë program, ai do t'ju sjellë statistika mujore në lidhje me aktivitetet tuaja. Ai do t'ju tregojë se si e harxhoni kohën  dhe në çfarë eventesh e shpenzoni më shumë atë. Ja vlen ta keni edhe këtë program.

Brave Guardians, nga 1.89€, falas. /iPhone, iPad
Brave Guardians është një lojë mjaft e bukur me strategji dhe aventurë ku ju duhet ti mësoni banorëve të mbrojnë fotesën e tyre nga sulmet e armikut. Loja është ndërtuar mbi një grafikë mjaft të bukur në 3D. Ja vlen ta provoni edhe këtë lojë.


Flight Fight 2, nga 1.89€, falas. /iPhone, iPad
Flight Fight është një lojue mjaft e bukur me aksion, ku ju duhet të luftoni me anije luftarake fluturuese kundra bandave kundërshtare që duan të pushtojnë qytetin. Do të keni mundësi të luani në rreth 90 nivele të ndryshme dh për të fituar duhet të eliminoni të gjithë anijet fluturuese kundërshtare.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment