Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Easy Spending, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Easy Spending është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të ruani çdo shpenzin që bëni dhe të keni statistika në intervale kohore të dëshiruara.  Ja vlen ta merrni edhe këtë program.


The Greedy Cave, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
The Greedy Cave është një lojë mjaft e bukur me aventurë ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojës të zbulojë sekretet e një shpelle që fsheh thesare të paçmuara. Kini kujdes sepse nuk do të jetë detyrë e lehtë!


Magic Launcher Pro, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Magic Launcher Pro është një program mjaft i dobishëm i cili do t'japë mundësinë të shtoni në Qëndrën e Njoftimeve të iOS shumë ikona programesh në krahasim me ato që ofron iOS. Pra ju mund të aktivizoni programet tuaja më të përdorshme, në mënyrë më të shpejtë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment