Sipas studimit të fundit të bërë nga Apps Flyer, vetëm 10% e përdoruesve që kanë një smartphone, vazhdon të përdor sistematikisht një aplikacion të instaluar një javë më parë. Pjesa më e madhe e përdoruesve zbulon një aplikacion të ri dhe është entuziast për zgjedhjen e tij pas pak ditësh, për të zbuluar pas një jave që nuk e përdor më.

Aplikacionet që harrohen më thjeshtë janë lojërat, ndërsa ato që rezistojnë më tepër janë ato të kategorisë shopping. Po ju, si reagoni pasi keni instaluar një aplikacion të ri? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment