The Roll është një aplikacion i ri për iPhone që ndryshon mënyrën e menaxhimit të fotove të shpëtuara në Camera Roll, duke qenë se është në gjëndje t'i organizojë ato automatikisht në bazë të preferencave të përdoruesit.

The Roll i organizon në mënyrë "inteligjente" fotot tuaja, i grupon foto më të mira, eventet dhe albumet. Organizon fotot edhe në bazë të tag-eve dhe gjen ato që i keni nga dy herë, duke liruar kështu hapësirë në telefonin tuaj. Është në gjëndje të njohë edhe se çfarë është shkrepur: mace, ushqim, selfie, etj...

The Roll është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment