Smartphone gjithmonë në duar, për t'u përgjigjur në WhatsApp, apo për të kërkuar Pokemon, kjo ka shtyrë qytetin Bodegraven në Hollandë të installojë disa semaforë të menduar për kalimtarët që e kanë gjithmonë mendjen tek telefoni...


Semafori i ri lëshon disa drita led direkt në trotuar, ngjyrë jeshile ose të kuqe në bazë të dritës së semaforit. Në këtë mënyrë, edhe ato që e kanë mendjen gjithë kohës tek telefoni, mund ta shohin për shembull dritën e kuqe dhe të mos rrezikojnë jetën. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment