Football Stats Master është aplikacioni ideal për të apasionuarit pas basteve. Me këtë aplikacion, mund të lexoni parashikimet e ekspertëve dhe të vendosni të luani një bast me më shumë vetëdije pasi të keni studiuar mirë të gjitha statistikat. FSM është në gjëndje të simulojë një ndeshje nëpërmjet një seri algoritmesh duke analizuar një database me 10.000 ndeshje të futbollit evropian.

Rezultatet, rënditjet dhe statistikat mund të analizohen në bazë të faktorit fushë, formës së lojtarëve, dhe nëpërmjet opsionit të "historisë së kampionatit" mund të zgjeroni analizën për të gjitha kampionat e luajtur nga viti 1993 deri sot. Duke zgjedhur ekipin e zemrës mund të keni qasje në të gjitha informacionet më të rëndësishme.

Football Stats Master është e disponueshme falas në App Store dhe mbulon 22 kampionatet më të rëndësishme të futbollit evropian. Versioni FULL, kushton 4.99€, dhe lejon zhbllokimin e kampionateve historike dhe eliminon publicitetin. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment