Në App Store është i disponueshëm versioni 4.0 i Flipboard, një nga aplikacionet më popullore për të lexuar lajmet e fundit nga faqet tuaja të preferuara, në stilin e një reviste dixhitale. Mund të shfrytëzoni pamjen grafike mjaft elegante të Flipboard për të lexuar gjithçka që dëshironi.

Çfarë ka të re në versionin 4.0 të Flipboard:
  • Aplikacioni është ridizenjuar krejtësisht dhe do të keni një qasje të shpejtë me argumentat që ju interesojnë më tepër.
  • Revista të reja tematike për të gjitha interesat dhe pasionet tuaja.
  • Profil i përditësuar, që tani bëhet vendi ku mund të shikoni çdo like, argument, follower dhe materialet e shpëtuara.

Flipboard është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment