Facebook ka lëshuar një tipar të ri që tregon parashikimin e plotë të motit në. Këtë shërbim të ri të motit, rrjeti social e ka lëshuar si për aplikacionin zyrtar për iOS ashtu edhe në versionin desktop të faqes.


Sipas një raporti të ri të publikuar në TechCrunch thuhet se në pjesën e re të motit përdoruesit mund të shohin një parashikim të plotë të motit për një javë përpara, dhe informacionet rreth motit janë mundësuar nga të dhënat e Weather.com. “Facebook ka konfirmuar se tipari i ri është lançuar në rreth 95 për qind të popullsisë së saj globale këtë javë,” citon raporti. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment