Është një nga aplikacionet më popullore për të pastruar një kompjuter Mac nga file të panevojshëm. Kontrolloni diskun, memorien RAM dhe eliminoni çdo Adware. Programi quhet DiskZilla dhe përfshin 8 mjete mjaft praktik në një aplikacion të vetëm që çuditërisht peshon vetëm 3MB.

Një program që është përzgjedhur dhe instaluar nga më shumë se 2 milionë persona me plot 10.000 komente dhe një mesatare prej 4,9 yjesh nga 5 që është maksimumi.

DiskZilla zakonisht kushton 79,99€ por sot, për një periudhë të limituar, mund ta shkarkoni falas nga Mac App Store. Përfitoni nga kjo ofertë! /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment