Apple Pay tejkalon PayPal në Shtetet e Bashkuara dhe bëhet sistemi i pagesave mobile më popullor në aktivitetet komerciale në vend. Në krahasim me 16% të një viti më parë, Apple Pay tani mbështetet nga 36% e shërbimeve tregtare në SHBA, kundër 34% të PayPal dhe 25% të MasterCard PayPass.

Në vend të katërt ndodhet Android Pay, me 24%. Brenda 12 muajve, pothuajse 22% e kompanive kanë në program të adoptojë Apple Pay, ndërsa 11% do ta bëjë brenda 3 vjetësh. Këto të dhëna konfirmojnë se, midis sistemeve të pagesave mobile në SHBA, Apple Pay është tani më i përhapuri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment